In zee met Rick Ultee

Uw architect op Bonaire

Uw architect op Bonaire

Rick Ultee heeft in 2006 zijn bouwkunde studie afgerond in Amsterdam en is sindsdien ingenieur (ing.) in de bouwkunde. Na zijn studie heeft hij voor verschillende grote architectenbureau’s, aannemers en technische bedrijven in verschillende functies gewerkt. Denk hierbij aan Benthem en Crouwel Architecten in Amsterdam, Koninklijke BAM groep (heel Nederland/Europa), LTL luchttechniek (NL), Dakterras.nl en verschillende kleinere architectenbureau’s en aannemers.

In september 2011 is Rick begonnen met zijn eigen architectenbureau. Hierbij richt hij zich op renovatie, verbouw en nieuwbouw in Europees Nederland. Denk hierbij vooral aan particuliere woningbouw. Met zijn bureau heeft Rick zich gespecialiseerd in online hulp voor vergunningsaanvragen. Meer weten over deze diensten in Nederland? Klik hier voor meer informatie.

Sinds 2016 is Rick woonachtig op Bonaire. Op Bonaire is hij direct gestart met zijn architectenbureau: Ultee BV, Engineering, Achitecture and Management. Afgekort: ULTEAM! Uw architect op Bonaire.

Rick ontwerpt voor u een huis waarbij de banden met de omgeving en de elementen van Bonaire het best tot hun recht komen. Uw woonwensen staan voorop, wij adviseren u over keuzes in ruimte, materiaal en budget.

Rick Ultee / Architect Bonaire heeft jarenlange ervaring als ingenieur en tekenaar. Dit wordt gecombineerd met uitgebreide lokale kennis van de Bonairiaanse regels en bouwkunde. U krijgt de garantie dat 100% van de tekeningen voldoet aan alle eisen. Bouw uw huis met Architect Bonaire en ga in zee met Rick Ultee.

Sinds Rick woonachtig is op Bonaire, heeft hij zijn netwerk flink uitgebreid met lokale aannemers en collega architecten. Met dit netwerk kunt u uw droom verwezenlijken: uw huis bouwen op Bonaire. Zelfs als u in Nederland bent, blijft u op de hoogte van alle vorderingen.

Rick Ultee

ingenieur – Ultee BV, Engineering Architecture & Management

rick ultee

Neem contact op met Rick

“Uitstekende begeleiding in de materiaalkeuzes en altijd zoekend naar een oplossing om aan de wensen van de klant te voldoen.”

Bekijk de nieuwste projecten